Jornada de toponímia a Cabassers, amb l’IEC i representants del Govern de la Generalitat

L’Ajuntament de Cabacés, el Govern de la Generalitat i l’Institut d’Estudis Catalans organitzen una jornada informativa amb el títol “Cabacés o Cabassers? Una aproximació etimològica i ortogràfica, normativa i administrativa a la qüestió del topònim”, amb l’objectiu d’informar la població del municipi, de forma objectiva i rigorosa, sobre la situació de cada una de les formes del topònim, Cabacés (oficial, no normativa) i Cabassers (no oficial, normativa).

Hi participaran les figures competents per a parlar de la matèria: el Dr. Joan Anton Rabella, director de l’Oficina Onomàstica de l’Institut d’Estudis Catalans; el Sr. Joan Plana, cap del Servei Territorial d’Administració Local de Tarragona; i el Sr. Àngel Cortadelles, director dels Serveis Territorials de Presidència a Tarragona.

L’acte tindrà lloc a la Societat la Unió de Cabassers, al carrer del Mig número 45, a les 19.30h del 8 de setembre de 2022. Es podrà seguir en directe, retransmès per nord.cab via Facebook. Els mitjans de comunicació que segueixin l’acte a distància podran formular preguntes enviant-les a aquest grup de Telegram.

Cartell distribuït per l’Ajuntament de Cabacés:

image_pdfPDFimage_printImpressió